Bodø/Glimt mot til

Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.


Fotball Bodo Glimt Live Bodo Glimt Viking

Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra.

. Billetter Rana - Glimt. Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Mot Rosenborg 2 ble det stygt.

Det endte med 51 til hjemmelaget. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Mai-festen mot Tromsø nå.

Billetter til Haugesund BodøGlimt. Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg. Niklas Aune Johnsen.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn.

Siden da har Glimt spilt. Det endte med 51 til hjemmelaget. Det endte med 51 til hjemmelaget.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Det endte med 51 til hjemmelaget. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

I dag spiller han fra start mot gamleklubben. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

Sikre deg plass på 16. 16052022 2014 Sist oppdatert. Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren.

2 days agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Mot Rosenborg 2 ble det stygt. Bodø Glimt form og statistikk.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. BodøGlimt tok en fortjent 2-1-seier hjemme mot Sarpsborg 08 denne helgen og befestet seg dermed som det beste laget i Eliteserien om dagen. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn.

75 54 55 00. 160522 1701 160522 1803. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Billetter Rana - Glimt. Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp.

BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning. Billetter Rana - Glimt.

2 days agoBodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken.

Takk for din påmelding. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 160522 1701 160522 1701.

BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. Det endte med 51 til hjemmelaget. Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren.

Mai-festen mot Tromsø nå. Mai for tre år siden. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa.

Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. 1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. Sikre deg plass på 16. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp.

De helgule fra Bodø er inne i en tung periode. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på.

BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Etter 22 spilte kamper er de regjerende mesterne plassert på førsteplass på tabellen og det er tre poeng ned til de største konkurrentene Molde og hele åtte poeng ned til tredjeplasserte KBK.

BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit.


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt Politianmelder Romas Keepertrener Klar Tale


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American


Bodo Glimt Til Cupfinalen Norges Fotballforbund


Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Rekordras For Bodo Glimt Etter Ydmykelsen Av Rosenborg Eurosport


Se Bodo Glimt Spille Mot Az Alkmaar I Nederland Koment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel